1. “How do you like your steak done?” “_______.”

A. I don’t like it

B. Very little

C. Well done

D. Very much

Giải chi tiết:

Tạm dịch: “Ngài muốn bít tết chín như thế nào?”

A. Tôi không thích nó.

B. Rất ít.

C. Chín kỹ.

D. Rất nhiều.

=> đáp án C

 

2. Các bài tập tương tự

1. "How do you like your coffee?" "_______."

   A. I don’t like it

   B. Very little

   C. Well done

   D. Very much

   Đáp án: A. I don’t like it

2. "What is your opinion on horror movies?" "_______."

   A. I don’t like it

   B. Very little

   C. Well done

   D. Very much

   Đáp án: D. Very much

3. "Did you enjoy the concert?" "_______."

   A. I don’t like it

   B. Very little

   C. Well done

   D. Very much

   Đáp án: D. Very much

4. "How spicy do you want your noodles?" "_______."

   A. I don’t like it

   B. Very little

   C. Well done

   D. Very much

   Đáp án: C. Well done

5. "Are you a fan of hot weather?" "_______."

   A. I don’t like it

   B. Very little

   C. Well done

   D. Very much

   Đáp án: A. I don’t like it

6. "Do you enjoy reading fiction?" "_______."

   A. I don’t like it

   B. Very little

   C. Well done

   D. Very much

   Đáp án: D. Very much

7. "What do you think of the new restaurant in town?" "_______."

   A. I don’t like it

   B. Very little

   C. Well done

   D. Very much

   Đáp án: C. Well done

8. "How satisfied are you with your current job?" "_______."

   A. I don’t like it

   B. Very little

   C. Well done

   D. Very much

 

   Đáp án: D. Very much

 

9. "Do you prefer sweet or savory snacks?" "_______."

   A. I don’t like it

   B. Very little

   C. Well done

   D. Very much

   Đáp án: B. Very little

10. "Are you interested in learning a new language?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: D. Very much

11. "How do you prefer your eggs in the morning?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: C. Well done

12. "Did you enjoy the last episode of the TV series?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: D. Very much

13. "What's your stance on exercising regularly?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: C. Well done

14. "How interested are you in politics?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: B. Very little

15. "Are you a fan of spicy food?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: D. Very much

16. "Do you enjoy outdoor activities?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: D. Very much

17. "How much do you enjoy traveling?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: D. Very much

18. "What's your opinion on social media?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: B. Very little

19. "How often do you exercise?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: D. Very much

20. "Do you like to cook at home?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: C. Well done

21. "How interested are you in technology?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: D. Very much

22. "What's your attitude towards public speaking?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: C. Well done

23. "Do you enjoy shopping for clothes?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: B. Very little

24. "How much do you like winter sports?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: D. Very much

25. "Are you a fan of classical music?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: C. Well done

26. "What's your opinion on fast food?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: A. I don’t like it

27. "How often do you read books?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: D. Very much

28. "Are you interested in learning to play a musical instrument?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: D. Very much

29. "Do you enjoy gardening?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: C. Well done

30. "How do you feel about team sports?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: B. Very little

31. "What's your preference for movie genres?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: D. Very much

32. "How do you feel about public transportation?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: B. Very little

33. "Are you a fan of spicy food?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: C. Well done

34. "Do you enjoy attending live concerts?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: D. Very much

35. "How do you like your vacations?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: D. Very much

36. "What's your view on working from home?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: C. Well done

37. "Are you interested in art exhibitions?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: D. Very much

38. "How do you feel about social gatherings?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: B. Very little

39. "Do you enjoy solving puzzles?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: D. Very much

40. "How much do you like camping?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: C. Well done

41. "What's your preference for spicy food?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: C. Well done

42. "How do you feel about early morning meetings?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: A. I don’t like it

43. "Are you interested in attending live theater performances?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: D. Very much

44. "What's your opinion on adopting a pet?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: D. Very much

45. "Do you enjoy reading non-fiction books?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: C. Well done

46. "How do you feel about long flights?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: B. Very little

47. "What's your preference for watching movies: at home or in a theater?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: D. Very much

48. "Do you enjoy attending family gatherings?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: D. Very much

49. "How do you feel about learning new technologies?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: D. Very much

50. "Are you interested in trying new cuisines?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: D. Very much

51. "How do you feel about public speaking?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: A. I don’t like it

52. "What's your opinion on online shopping?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: D. Very much

53. "Do you enjoy participating in team-building activities?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: D. Very much

54. "How do you feel about going to the gym?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: C. Well done

55. "What's your opinion on reading e-books?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: D. Very much

56. "Are you interested in learning a new instrument?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: D. Very much

57. "How do you like your tea?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: C. Well done

58. "Do you enjoy attending live sports events?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: D. Very much

59. "What's your preference for action movies?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: D. Very much

60. "How do you feel about rainy weather?" "_______."

    A. I don’t like it

    B. Very little

    C. Well done

    D. Very much

    Đáp án: A. I don’t like it