1. Trả lời câu hỏi: Maria: "It was very kind of you to help me out, John." – John: “_______.”

A. You can say that again.

B. I'm glad you like it.

C. That was the least I could do.

D. Thanks a million

Giải chi tiết:

Giải thích:

Tạm dịch: Maria: "Bạn thật tốt bụng khi đã giúp tôi, John." - John: "_______."

A. Bạn có thể nói điều đó một lần nữa. ( =Tôi đồng ý với bạn.)

B. Tôi vui vì bạn thích nó.

C. Đó là điều ít nhất tôi có thể làm.

D. Cảm ơn một triệu lần

Đáp án:C

 

2. Bài tập tương tự có đáp án

1. Maria: "I really appreciate your assistance, Sarah." - Sarah: "_______."

   A. Absolutely, anytime.

   B. I'm glad you enjoyed it.

   C. It's the least I could do.

   D. Thanks a bunch.

   Đáp án: C.

2. Tom: "You saved my day, Lucy." - Lucy: "_______."

   A. That's what friends are for.

   B. I'm glad you find it helpful.

   C. No problem at all.

   D. Thanks a million.

   Đáp án: A.

3. Emily: "Your support means a lot to me, Mark." - Mark: "_______."

   A. You can say that again.

   B. I'm glad you like it.

   C. It's the least I could do.

   D. Thanks a bunch.

   Đáp án: C.

4. Alex: "I can't believe you did that for me, Lisa." - Lisa: "_______."

   A. That's what friends are for.

   B. I'm glad you enjoyed it.

   C. You can say that again.

   D. Thanks a million.

   Đáp án: A.

5. Chris: "I owe you big time for your help, Emma." - Emma: "_______."

   A. Absolutely, anytime.

   B. I'm glad you find it helpful.

   C. That was the least I could do.

   D. Thanks a bunch.

   Đáp án: A.

6. Olivia: "You're a lifesaver, Mike." - Mike: "_______."

   A. That's what friends are for.

   B. I'm glad you like it.

   C. No problem at all.

   D. Thanks a million.

   Đáp án: C.

7. Daniel: "Thanks a lot for your assistance, Rebecca." - Rebecca: "_______."

   A. Absolutely, anytime.

   B. I'm glad you find it helpful.

   C. It's the least I could do.

   D. Thanks a bunch.

   Đáp án: A.

8. Sophie: "You're so kind to help me, James." - James: "_______."

   A. That's what friends are for.

   B. I'm glad you enjoyed it.

   C. You can say that again.

   D. Thanks a million.

   Đáp án: A.

9. Nathan: "I can't thank you enough for your support, Amy." - Amy: "_______."

   A. Absolutely, anytime.

   B. I'm glad you find it helpful.

   C. That was the least I could do.

   D. Thanks a bunch.

   Đáp án: C.

10. Lily: "You're a true friend for helping me out, Jake." - Jake: "_______."

    A. That's what friends are for.

    B. I'm glad you like it.

    C. No problem at all.

    D. Thanks a million.

    Đáp án: A.

11. Sarah: "Your assistance really made a difference, Michael." - Michael: "_______."

    A. Absolutely, anytime.

    B. I'm glad you find it helpful.

    C. That was the least I could do.

    D. Thanks a bunch.

    Đáp án: C.

12. Jack: "You've been a great help, Emily." - Emily: "_______."

    A. That's what friends are for.

    B. I'm glad you enjoyed it.

    C. You can say that again.

    D. Thanks a million.

    Đáp án: A.

13. Megan: "I don't know what I would have done without you, Chris." - Chris: "_______."

    A. Absolutely, anytime.

    B. I'm glad you like it.

    C. No problem at all.

    D. Thanks a bunch.

    Đáp án: C.

14. Kevin: "You're a true lifesaver, Jessica." - Jessica: "_______."

    A. That's what friends are for.

    B. I'm glad you find it helpful.

    C. It's the least I could do.

    D. Thanks a million.

    Đáp án: A.

15. Hannah: "I'm grateful for your support, David." - David: "_______."

    A. That's what friends are for.

    B. I'm glad you enjoyed it.

    C. You can say that again.

    D. Thanks a bunch.

    Đáp án: A.

16. Tyler: "You really came through for me, Olivia." - Olivia: "_______."

    A. Absolutely, anytime.

    B. I'm glad you like it.

    C. That was the least I could do.

    D. Thanks a million.

    Đáp án: C.

17. Lauren: "Thanks a lot for your help, Benjamin." - Benjamin: "_______."

    A. That's what friends are for.

    B. I'm glad you find it helpful.

    C. No problem at all.

    D. Thanks a bunch.

    Đáp án: C.

18. Ethan: "Your assistance means a lot, Sophia." - Sophia: "_______."

    A. Absolutely, anytime.

    B. I'm glad you enjoyed it.

    C. You can say that again.

    D. Thanks a million.

    Đáp án: B.

19. Ava: "I appreciate your support, Nicholas." - Nicholas: "_______."

    A. That's what friends are for.

    B. I'm glad you like it.

    C. It's the least I could do.

    D. Thanks a bunch.

    Đáp án: C.

20. Logan: "You're a true friend for helping me out, Chloe." - Chloe: "_______."

    A. Absolutely, anytime.

    B. I'm glad you find it helpful.

    C. No problem at all.

    D. Thanks a million.

    Đáp án: A.

21. Isabella: "Your support has been invaluable, Liam." - Liam: "_______."

    A. That's what friends are for.

    B. I'm glad you enjoyed it.

    C. That was the least I could do.

    D. Thanks a bunch.

    Đáp án: C.

22. Mason: "I don't know how to thank you, Grace." - Grace: "_______."

    A. Absolutely, anytime.

    B. I'm glad you like it.

    C. You can say that again.

    D. Thanks a million.

    Đáp án: D.

23. Zoey: "Your assistance saved me, Noah." - Noah: "_______."

    A. That's what friends are for.

    B. I'm glad you find it helpful.

    C. No problem at all.

    D. Thanks a bunch.

    Đáp án: A.

24. Carter: "You've been a great help, Madison." - Madison: "_______."

    A. Absolutely, anytime.

    B. I'm glad you enjoyed it.

    C. It's the least I could do.

    D. Thanks a million.

    Đáp án: C.

25. Skylar: "I owe you one for your support, Ethan." - Ethan: "_______."

    A. That's what friends are for.

    B. I'm glad you like it.

    C. You can say that again.

    D. Thanks a bunch.

    Đáp án: A.

26. Leo: "Your assistance really means a lot, Ava." - Ava: "_______."

    A. Absolutely, anytime.

    B. I'm glad you find it helpful.

    C. That was the least I could do.

    D. Thanks a million.

    Đáp án: C.

27. Harper: "You've been a lifesaver, Dylan." - Dylan: "_______."

    A. That's what friends are for.

    B. I'm glad you enjoyed it.

    C. No problem at all.

    D. Thanks a bunch.

    Đáp án: C.

28. Emma: "I can't thank you enough for your support, Ethan." - Ethan: "_______."

    A. Absolutely, anytime.

    B. I'm glad you find it helpful.

    C. It's the least I could do.

    D. Thanks a million.

    Đáp án: B.

29. Nolan: "You're a true friend for helping me out, Lily." - Lily: "_______."

    A. That's what friends are for.

    B. I'm glad you like it.

    C. You can say that again.

    D. Thanks a million.

    Đáp án: A.

30. Mia: "Your support means the world to me, Oliver." - Oliver: "_______."

    A. Absolutely, anytime.

    B. I'm glad you enjoyed it.

    C. You can say that again.

    D. Thanks a bunch.

    Đáp án: A.

31. Liam: "Thanks a lot for your help, Abigail." - Abigail: "_______."

    A. That's what friends are for.

    B. I'm glad you find it helpful.

    C. No problem at all.

    D. Thanks a million.

    Đáp án: C.

32. Scarlett: "You're so kind to help me, Benjamin." - Benjamin: "_______."

    A. Absolutely, anytime.

    B. I'm glad you like it.

    C. That was the least I could do.

    D. Thanks a bunch.

    Đáp án: A.

33. Oliver: "You saved my day, Mia." - Mia: "_______."

    A. That's what friends are for.

    B. I'm glad you enjoyed it.

    C. It's the least I could do.

    D. Thanks a million.

    Đáp án: C.

34. Abigail: "I'm grateful for your support, Liam." - Liam: "_______."

    A. Absolutely, anytime.

    B. I'm glad you find it helpful.

    C. You can say that again.

    D. Thanks a bunch.

    Đáp án: C.

35. Benjamin: "I appreciate your help, Scarlett." - Scarlett: "_______."

    A. That's what friends are for.

    B. I'm glad you like it.

    C. No problem at all.

    D. Thanks a million.

    Đáp án: A.

36. Grace: "You're a true lifesaver, Carter." - Carter: "_______."

    A. That's what friends are for.

    B. I'm glad you enjoyed it.

    C. It's the least I could do.

    D. Thanks a bunch.

    Đáp án: A.

37. Noah: "Your assistance really made a difference, Zoey." - Zoey: "_______."

    A. Absolutely, anytime.

    B. I'm glad you find it helpful.

    C. That was the least I could do.

    D. Thanks a million.

    Đáp án: C.

38. Madison: "You've been a great help, Skylar." - Skylar: "_______."

    A. That's what friends are for.

    B. I'm glad you like it.

    C. You can say that again.

    D. Thanks a bunch.

    Đáp án: C.

39. Dylan: "I don't know what I would have done without you, Harper." - Harper: "_______."

    A. Absolutely, anytime.

    B. I'm glad you enjoyed it.

    C. No problem at all.

    D. Thanks a million.

    Đáp án: A.

40. Ethan: "You're a true friend for helping me out, Emma." - Emma: "_______."

    A. That's what friends are for.

    B. I'm glad you find it helpful.

    C. It's the least I could do.

    D. Thanks a bunch.

    Đáp án: C.

41. Ava: "I'm grateful for your support, Noah." - Noah: "_______."

    A. Absolutely, anytime.

    B. I'm glad you like it.

    C. You can say that again.

    D. Thanks a million.

    Đáp án: C.

42. Liam: "Your assistance saved me, Isabella." - Isabella: "_______."

    A. That's what friends are for.

    B. I'm glad you enjoyed it.

    C. No problem at all.

    D. Thanks a bunch.

    Đáp án: A.

43. Chloe: "You really came through for me, Logan." - Logan: "_______."

    A. Absolutely, anytime.

    B. I'm glad you find it helpful.

    C. It's the least I could do.

    D. Thanks a million.

    Đáp án: C.

44. Jessica: "Thanks a lot for your help, Kevin." - Kevin: "_______."

    A. That's what friends are for.

    B. I'm glad you find it helpful.

    C. You can say that again.

    D. Thanks a bunch.

    Đáp án: A.

45. Benjamin: "You're so kind to help me, Scarlett." - Scarlett: "_______."

    A. Absolutely, anytime.

    B. I'm glad you like it.

    C. That was the least I could do.

    D. Thanks a million.

    Đáp án: D.

46. Abigail: "You saved my day, Liam." - Liam: "_______."

    A. That's what friends are for.

    B. I'm glad you enjoyed it.

    C. No problem at all.

    D. Thanks a bunch.

    Đáp án: A.

47. Carter: "I appreciate your help, Grace." - Grace: "_______."

    A. That's what friends are for.

    B. I'm glad you find it helpful.

    C. It's the least I could do.

    D. Thanks a million.

    Đáp án: C.

48. Scarlett: "You're a true friend for helping me out, Benjamin." - Benjamin: "_______."

    A. Absolutely, anytime.

    B. I'm glad you like it.

    C. You can say that again.

    D. Thanks a million.

    Đáp án: A.

49. Liam: "Your support means the world to me, Abigail." - Abigail: "_______."

    A. That's what friends are for.

    B. I'm glad you enjoyed it.

    C. You can say that again.

    D. Thanks a bunch.

    Đáp án: D.

50. Madison: "I don't know how to thank you, Skylar." - Skylar: "_______."

    A. Absolutely, anytime.

    B. I'm glad you find it helpful.

    C. No problem at all.

    D. Thanks a million.

    Đáp án: B.